Inovacija u ortodonciji - zubni aparatići Invisalign

Svi koji imaju problema s rasporedom zuba, u trenutku kada se odluče za ortodontsku terapiju susretnu se s nedostacima klasičnog aparatića, a koji uključuju kako estetiku tako i utjecaj kojeg ima na zube i usta. Međutim, danas je moguće oblikovati savršeni osmjeh i otkloniti štetne posljedice nepravilnoga položaja zuba uz pomoć revolucionarnoga aparatića odnosno sustava Invisalign koji minimizira nedostatke klasične ortodontske terapije - evo kako!

Estetika i praktičnost

Osnovna prednost koja osvaja svakog pacijenta jest minimalni utjecaj na estetiku usta kojeg omogućava Invisalign. S obzirom da je ovaj aparatić izrađen od prozirne plastike on je gotovo nevidljiv i vrlo ugodan za nošenje. Uobičajeni problemi tijekom hranjenja i održavanje higijene s kojima se susreću pacijenti tijekom ortodontske terapije također su smanjeni, jer Invisalign ne smeta tijekom obroka, a pacijent ga može samostalno ukloniti i očistiti.

Osim toga terapija predviđa znatno manji broj posjeta ortodontu i dovoljan broj aparatića za potrebe cijeloga trajanja zahvata.

Inovativni terapijski plan

Invisalign je više od zubnog aparatića. Riječ je inovativnom terapijskom postupku koji pacijentu omogućava vizualizaciju rezultata prije samog početka zahvata zahvaljujući 3D animaciji koja simulira njegov tijek. Na taj je način moguće predvidjeti razmake između kontrola i potrebne prilagodbe, kao i završni rezultat terapije,

Pomoću Invisaligna moguće je tretirati različite tipologije nepravilnog položaja zuba, stoga trajanje terapije ovisi od slučaja do slučaja. Upravo je zbog toga mogućnost preciznoga planiranja tijeka zahvata jedna od osnovnih prednosti ovoga sustava.

Otkrijte našu posebnu ponudu Invisalign terapija te nam se obratite za sve dodatne informacije.


Zatraži neobvezujuću ponudu