Velvet Skin Intra Plus

Dentalna implantologija u Rijeci

Velvet Skin Intra Plus

Velvet Skin Intra Plus je medicinski uređaj s certifikatom CE i ISO 13485-2012. Pacijentu jamči značajna poboljšanja vezana za pomlađivanje kože, preoblikovanje i obnavljanje tijela, zahvaljujući primjeni inovativnih tehnologija poput radiofrekvencije, elektroporacije, frakcijske radiofrekvencije, radioskalpela i intradermalne radiofrekvencije.

Dostupni tretmani

Bore, mikro-bore, akne, mišićna hipotonija, celulit, opuštanje kože, lokalizirana slabost, strije, periokularne bore, nesavršenosti teksture kože, dehidracija kože, brada i obrazi; Primjena fizioterapije: artroza, bolovi u donjem dijelu leđa, išijas i druge osteoartikularne, ligamentne i tendinusne patologije.

Radiofrekvencija

Radiofrekvencija lica i tijela je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska “pod nož”. Zbog svoje neinvazivnosti, on je idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja ili pak ne misle da su dovoljno stari za njega. RF je u potpunosti neinvazivna metoda koja učinkovito suzbija znakove starenja kože i omogućava postizanje dugotrajnog poboljšanja kože, kako za lice tako i za tijelo. Za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. Tretman se izvodi aplikatorom koji inducira porast dermalne temperature te tako stimulira stvaranje novog kolagena, tako da će regenerativni učinci na tretiranu zonu biti vidljivi od prvih tretmana. Za razliku od injekcijskih tretmana koji mogu oštetiti mišićni tonus, radiofrekvencija zapravo poboljšava tonus mišića. To je čini dugoročno boljim izborom za vas. • Tretman posebno prikladan za sitne bore, obješenu kožu i ožiljke od akni
 • Pomaže podići, zategnuti i učvrstiti kožu
 • Liječenje bez boli
 • Trajanje tretmana je oko 30-40 minuta, a pacijent osjeća ugodnu toplinsku percepciju
 • Preoblikovanje tkiva i bolji tonus kože će biti vidljiv od prvog tretmana
 • Dugotrajni rezultati
 • U fizioterapiji potiče povećanje cirkulacije krvi i vazodilataciju na ciljnom području. Moguće je liječiti artrozu, bolove u donjem dijelu leđa, išijas i druge osteoartikularne, ligamentne i tendinusne patologije; stimulacija tkiva jamči da se simptomatologija smanjuje od prvog tretmana.

Elektroporacija-mezoterapija bez igle

Elektroporacija je neinvazivna i bezbolna altrernativa tradicionalnoj mezoterapiji s iglom. Naziva se i no-needle mesotherapy - mezoterapija bez igle ili virtualna mezoterapija. Sustav za neinvazivni transdermalni prijenos alopatskih, homeopatskih ili homotoksikoloških aktivnih sastojaka ili PRP. Primjenom određenog električnog impulsa, na biološku površinu, mi induciramo prolazno povećanje propusnosti tkiva. To pogoduje postupnoj i kontroliranoj transdermalnoj apsorpciji na unaprijed definiranu dubinu: ovo omogućava veću koncentraciju samo na ciljanim područjima, s manje sustavne apsorpcije.

Elektroporacija omogućava prodor mikro i makro molekula, kao što je hijaluronska ili npr. molekule kolagena čija je veličina od 500.000 Daltona bila prepreka za unošenje drugim metodama.

Prednost mezoterapije bez igle u odnosu na mezoterapiju sa iglom:

 • potpuno je bezbolna metoda jer se radi aparatom koji nema iglice
 • nema rizika od infekcije
 • nema otoka, crvenila, hematoma
 • nema potrebe za oporavkom

Zašto odabrati Riviera Dent?

icona esperienza

Iskustvo

Naš tim posjeduje preko 25 godina iskustva u dentalnoj medicini

icona garanzia

Garancija

Dajemo garanciju na sve dentalne tretmane uz uvjet redovnih kontrola

icona qualita

Kvaliteta

Koristimo isključivo najkvalitetnije materijale

icona convenienza

Pristupačnost

Pristupačne cijene svih dentalnih tretmana