Dječja stomatologija

Brigu o zdravlju zubi potrebno je započeti od najranije dobi, kako njegom mliječnih zubi tako i praćenjem razvoja trajnih. Važno je od malih nogu naučiti pravilno održavati higijenu usne šupljine i steći naviku odlaska kod doktora dentalne medicine, pa su upravo zbog toga prva iskustva kod doktora dentalne medicine ključna ne samo za zdravlje, već i za pozitivan stav i uklanjanje eventualnog straha od zubara. Doktor će vama i vašem mališanu objasniti kako pravilno održavati higijenu, na što obratiti pažnju te vas uputiti u pravilne razmake između redovitih kontrola.

Osim savjetovanja i praćenja razvoja zubi, najčešći zahvati kod djece obuhvaćaju preventivne tretmane kao što su pečaćenje fisura ili fluoridacija zuba. No s pojavom trajnih zubi postaje važno kontrolirati njihov pravilni rast i smještaj u čeljusti, te pristupiti eventualnim ortodontskim zahvatima.

Posjetite Rivera Dent s vašim najmlađima prije nastanka neke komplikacije, kako bi stekli povjerenje u doktora dentalne medicine i dobru naviku redovitih pregleda. A zajedno ćete naučiti i kako pravilno brinuti o zubićima, kako bi i u odrasloj dobi uživali u lijepom osmijehu i sačuvali zdravlje.

Zatraži neobvezujuću ponudu